På kjøkkenet vårt lager vi mat fra bunnen av på en miljøvennlig måte.

Vi reduserer matsvinn maksimalt og bruker kortreiste og sesongbaserte produkter. Alt av kjøtt og fisk på menyen vår kommer fra Norge og vi kan gi dere nøyaktig informasjon om området eller gården hvor det kommer fra. Vi øker kontinuerlig bruken av lokale råvarer fra regionale produsenter for å støtte norske bønder. Urter og spiselige blomster som er pynt på rettene våre dyrker og plukker vi selv i løpet av sommeren.  

Vår nordiske mat er tilberedt på en måte som hovedsakelig er inspirert av tradisjonelle norske oppskrifter - med en moderne vri. Menyen er avhengig av sesong og informasjon er tilgjengelig i resepsjonen.  

  

Hvordan reduserer vi matsvinn?  

For eksempel, når lager vi tindvedpudding, i stedet for å kaste frø og skall av tindvedbær, tørker vi dem, blander og lager pulver som er pynt på tindveddesserten. Det samme gjør vi med bringebær og blåbær.   

Brød som ikke brukers opp i daglig basis blir et flatbrød, brødkaramell, krutonger og brødsmuler. 

 

I spisesalen vår serverer vi hver kveld en 3-rettersmiddag. 

Vi kan forberede for deg en meny for spesielle dietter, men vi ber om å informere oss om det på forhånd. Vi har også mulighet å tilby vegetar eller vegansk 3-retters middag, det beste også med bestilling på forhånd. Det er viktig slik at vi har tid for å lage den beste, hjemmelagde maten for deg. 

I tillegg til vår spisesal har mulighet til å dekke på også i våre salonger til middag for mindre selskaper, venner og familie eller møtelunsjer