Med utgangspunkt fra oss har du mange fjell du kan ha som mål. Populære Besseggen ligger på nordsiden av Valdresflye - og på sommeren går Valdresekspressen til Gjendesheim fra "dør til dør". Svartdalen, Bitihorn, Knutshø og Rasletind er andre fjell som er vel verdt som turmål en sommerdag. Husk å fylle kaffe på termos fra oss før du legger ut på tur.

besseggen.jpg
Besseggen

Bygdin er et ypperlig utgangspunkt for deg som vil gå den sagnomsuste Besseggen. Det er kun 22 km til Gjendesheim hvor båten går til Memurubu.

Finn billetter og avgangstider

svartdalen-1.jpg
Svartdalen

Ta båten M/B Bitihorn fra Bygdin til Torfinnsbu på morgenen. Gå fra Torfinnsbu over den spektakulære Svartdalen ned til Gjendebu (ca. 18 km). På innsjøen Gjende går båten til Gjendesheim – buss tilbake til Bygdin. Fin heldagstur!

Finn rutetider for M/B BitihornGjendebåten og Buss Norway bussekspress korresponderer til Bygdin

IMG_5029.jpg
Bitihorn

Merket sti starter 1,5 km fra Bygdin ved p-plass. Middels vanskelig fottur, 3-4 timer.

https://www.ut.no/sted/5.153298/

IMG_4961.jpeg
Rasletind

Fra Bygdin ca. 7 km med bil eller buss til toppen av Valdresflye (1389 m.o.h). Den merkede stien starter rett vest for p-plassen.

Familievennlig tur, ca 3-4 timer.

https://www.ut.no/tur/2.5380/

IMG_3678.jpg
Merkede ruter

Fra Bygdin går det DNT-merkede ruter til Yksendalen og Eidsbugarden på sørsiden av innsjøen Bygdin, og merket rute på nordsiden av innsjøen Bygdin forbi Hestevollen – Torfinnsbu – Gjendebu eller Eidsbugarden.

https://www.ut.no/