Med utgangspunkt fra oss har du mange fjell du kan ha som mål. Populære Besseggen ligger på nordsiden av Valdresflye - og på sommeren går Valdresekspressen til Gjendesheim fra "dør til dør". Svartdalen, Bitihorn, Knutshø og Rasletind er andre fjell som er vel verdt som turmål en sommerdag. Husk å fylle kaffe på termos fra oss før du legger ut på tur.

 

besseggen.jpg
Besseggen

Bygdin er et ypperlig utgangspunkt for deg som vil gå den sagnomsuste Besseggen. Det er kun 22 km til Gjendesheim hvor båten går til Memurubu.

Les mer om turen her.

Finn billetter og avgangstider

svartdalen-1.jpg
Svartdalen

Ta båten M/B Bitihorn fra Bygdin til Torfinnsbu på morgenen. Gå fra Torfinnsbu over den spektakulære Svartdalen ned til Gjendebu (ca. 18 km). På innsjøen Gjende går båten til Gjendesheim – buss tilbake til Bygdin. Fin heldagstur!

Les mer om turen.

Finn rutetider for M/B BitihornGjendebåten og Buss Norway bussekspress korresponderer til Bygdin

IMG_5029.jpg
Bitihorn - og Skyrifjellet

Merket sti starter 1,5 km fra Bygdin ved p-plass. Middels vanskelig fottur, 3-4 timer. Du kan også fortsette videre til Skyrifjellet og få en fin rundtur tilbake til Bygdin.

Les mer om turen her.

https://www.ut.no/sted/5.153298/

IMG_4961.jpeg
Rasletind

Fra Bygdin ca. 7 km med bil eller buss til toppen av Valdresflye (1389 m.o.h). Den merkede stien starter rett vest for p-plassen.

Familievennlig tur, ca 3-4 timer. Les mer om turen her.

https://www.ut.no/tur/2.5380/

IMG_3678.jpg
Merkede ruter

Fra Bygdin går det DNT-merkede ruter til Yksendalen og Eidsbugarden på sørsiden av innsjøen Bygdin, og merket rute på nordsiden av innsjøen Bygdin forbi Hestevollen – Torfinnsbu – Gjendebu eller Eidsbugarden.

https://www.ut.no/