fjelltur1.jpg
Korte fotturer

Du finner gode turbeskrivelser hos oss i resepsjonen for turer i nærområdet, både for de som vil litt gå i kupert terreng eller vil rusle en tur med barnevogn og hund på kjerreveien langs Bygdinvannet. 
Fjellet Synshorn og vakre Fagerdalen er rett ved hotellet, passer til en fin 2 - 3 timers tur.

Se turer på UT.no

bitihorn-bygdin-2_web.jpeg
Båttur med M/B Bitihorn

M/B Bitihorn går i fast rute hver sommer på innsjøen Bygdin 1060 m.o.h. med 2 avganger hver dag: Bygdin - Torfinnsbu - Eidsbugarden og tilbake. Flott tur for utsiktens skyld, eller som start på en fjelltur.

Finn avgangstider og priser her

BygdinWeb-Alternativ-Fjellrittet-stort.JPG
Ridetur med Fjellrittet

Weekendturer, 3, 4 og 6 dagers turer i fjellet - med overnatting i hytter og fjellstuer. Passer for deg som har rideerfaring og er en fin avkobling til jobb og inneliv.

Forhåndspåmelding via hjemmesiden til Fjellrittet

synshorn.jpg
Via Ferrata - Synshorn

Via Ferrata er en tilrettelagt rute med faste sikringsmidler som stålwire og stålbøyler. Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp den bratte fjellsiden på en tilrettelagt rute som fører deg helt til topps på Synshorn. Dette gjør det mulig for folk uten klatreerfaring å ta seg opp en nesten loddrett fjellvegg.

Les mer

fjelltur2.jpg
I ro og mak

Noen ganger trenger man bare stille og rolige dager - sitte litt ute og nyte frisk luft. Kanskje gå en liten tur, lese en god bok og bare nyte stillheten og lyset i fjellet. Spise en rømmevaffel eller to.

Velkommen til stille dager hos oss.

besseggen.jpg
Besseggen og andre fjellturer

Vil du gå de høye og lange fjell i sommer? Besseggen er viden kjent, men i området kan du også gå andre flotte fjellturer.

Les mer