Sommer og høst er flott i fjellet, fra dørstokken på Bygdin når du mange flotte utsiktspunkter. Her er vandreruter i området for alle og enhver - fra kort tur til nærmeste bålplass 400 m unna langs vannet, til turen med de 5 (eller 7) tøffe 2000moh toppene. 

Via Ferrata Synshorn er vår nærmeste nabo. Ta båten Bitihorn tur/retur Bygdin-Eidsbugarden, kom til fots over fjellet eller på sykkel fra Skåbu. Eller bare ta det helt med ro hos oss - med kaffe og noe godt å spise.

Oppdaterte rutetider kommer når det nærmer seg sommesesongen! 

 

fjelltur1.jpg
Korte fotturer

I resepsjonen finner du kart, bilder og beskrivelser for anbefalte turer i nærområdet, både småturer i kupert terreng eller bare rusle en tur med barnevogn og hund på kjerreveien langs Bygdinvannet. Fjellet Synshorn og vakre Fagerdalen er rett ved hotellet, passer til en fin 2 - 3 timers tur. 

Les om de lette og hyggelige småturene her rett fra dørstokken:
Bygdinvika rett ved hotellet? Super tur for de minste, noen få hundre meter.
Dinosaurryggen, en lett stitur for en dagsutflukt for små og store.

 

 

bitihorn-bygdin-2_web.jpeg
Båttur med M/B Bitihorn

M/B Bitihorn går i fast rute hver sommer på innsjøen Bygdin 1060 m.o.h. med 2 avganger hver dag: Bygdin - Torfinnsbu - Eidsbugarden og tilbake. Flott tur for utsiktens skyld, eller som start på en fjelltur.

Finn avgangstider og priser her

besseggen.jpg
Besseggen og andre fjellturer

Vil du gå de høye og lange fjell i sommer? Besseggen er viden kjent, men i området kan du også gå andre flotte fjellturer.

Les mer

synshorn.jpg
Via Ferrata - Synshorn

Via Ferrata er en tilrettelagt rute med faste sikringsmidler som stålwire og stålbøyler. Erfarne guider tar deg trygt og sikkert opp den bratte fjellsiden på en tilrettelagt rute som fører deg helt til topps på Synshorn. Dette gjør det mulig for folk uten klatreerfaring å ta seg opp en nesten loddrett fjellvegg.

Les mer

fjelltur2.jpg
I ro og mak

Noen ganger trenger man bare stille og rolige dager - sitte litt ute og nyte frisk luft. Kanskje gå en liten tur, lese en god bok og bare nyte stillheten og lyset i fjellet. Spise en rømmevaffel eller to.

Velkommen til stille dager hos oss.

BygdinWeb-Alternativ-Fjellrittet-stort.JPG
Ridetur med Fjellrittet

Weekendturer, 3, 4 og 6 dagers turer i fjellet - med overnatting i hytter og fjellstuer. Passer for deg som har rideerfaring og er en fin avkobling til jobb og inneliv.

Forhåndspåmelding via hjemmesiden til Fjellrittet