På Bygdin er vi opptatt av både det ytre og indre landskapet, derfor tilbyr vi faste yogatimer  i tillegg til opplevelsene utendørs i fjellet. Vi har våre egne sertifiserte yogainstruktører på hotellet. Du trenger ingen forhåndskunnskap i yoga, men like å bevege på kroppen din. Timene inneholder både tempo og avslapning, og våre instruktører er gode til å se den enkelte i timene.

bygdin_yoga_weekend_innebilde.jpg
Tirsdag

Shine & Unwind Yogatimer Tirsdag  (Åpent nivå) Kl.18.00 – 19.30 

Dette er yogatimene som får opp pulsen din og setter kroppen din i gang først, for deretter å slappe av og tøye ut etter dagen.  Timene kombinerer Hatha yoga med elementer fra Vinyasa med fokus på korrekt teknikk. Enten du er ny eller erfaren i yoga tilpasses timene til ditt utgangsnivå. Timene holdes på engelsk, og er åpen for besøkende utenfra. Vi har noen få matter til utlån, men har du en egen så ta den med. 

Pris tirsdagsyoga pr. time 150,-  / for 5 timer 500,-  Betales i resepsjonen.    LES MER

bygdin_yoga_weekend_innebilde.jpg
Helg

Lørdag & søndag «Pre-ski» morgen yoga  (passer alle) Kl.07:45 – 08:45

Morgentimene som vekker deg like godt som en kopp kaffe for en god start på dagen.  Vi starter med myke øvelser for så å øke tempo med mer dynamiske asanas (yogaøvelser) som gjør deg klar for dagens aktiviteter utendørs. Timene holdes på engelsk.

Pris lørdags- og søndagsyoga pr. time 150,- Betales i resepsjonen.    LES MER