RANDONEE OG SKREDKURS 2022

Våre lokalkjente guider - kurs på Bygdin og i Beitostølenområdet

Våre lokalkjente og faste guider i Jotunheimen Mountaineering og DER/UTE arrangerer kurs og guiding etter ønske på Bygdin som passer for alle som vil lære litt mer om skred og trygg ferdsel i fjellet vinterstid. På følgende kurs holdes teori hos oss, og så er det rett ut i fjellene nær hotellet. 

  • Jotunheimen Mountaineering har fjellføring og guiding både vinter og sommer, Ståle Rudiløkken og hans mannskap har vært trofaste guider og kursarrangører hos oss de siste år med flere kurs i skredsikkerhet og randonee.
  • DER/UTE, med tindevegleder Even Berntsen, leverer i tillegg til fjellføring hele året også skredkurs. Han har i tillegg ansvaret for skredvarslene fra områdene rundt oss.

Med begge våre erfarne og lokalkjente samarbeidspartnere tør vi påstå at vi har med oss den beste kompetansen du kan finne innen fjellføring. Alle kurs inneholder praktisk rettet teori om skred og trygg ferdsel i fjellet. Toppturer i fjellene i området ved hotellet der teorien settes ut i praksis. Mer informasjon om hvert kurs finner du ved å gå inn på ønsket dato under. 

 

WEEKENDPAKKE OVERNATTING på Bygdin bestilles via e-post på booking@bygdin.com 
I emnefelt skriver du «RANDO Weekend - overnatting dato fra  - til med fjellførernavn” 

Vi kan tilby Randonee-overnattingspakke til kr. 950,- pr.pers. pr. døgn, inkluderer frokost, matpakke og 3-retters middag på kvelden. Gjelder bostandard økonomi twinbed-rom og tilsvarende. Enkeltromstillegg på 250,- pr.natt. Rommene har vask på rommet, toalett og dusj i korridor. 

 

VÅRE NESTE KURS

26.3.2022 – 27.3.2022:    Weekendkurs Randonee – Jotunheimen Mountaineering - BOOK HER (NB! Dessverre fullbooket)

Dagsopplegg turmuligheter:  www.derute.no/products/skiguiding-med-derute

 

PÅSKEPROGRAM RANDONEE

For fullt påskeprogram, se her

 

 

Krav til utstyr:

Ski, støvler, staver og feller. Sekk (ca. 30 liter eller mer med mage- og brystbelte)

Klær:

Ull innerst (ikke superundertøy), skallbekledning ytterst, lue, balaklava, bøff, votter. Ekstra tørt sett i sekken av alt som er inn mot kroppen, inkludert lue og votter, samt dunjakke eller tilsvarende.

Mat/drikke:

Mat og drikke for en full dag i høyfjellet. – Gjerne noe varmt.

Minimum sikkerhetsutstyr:

Skredsøker, søkestang og skredspade, samt skihjelm. Som ekstra sikkerhet tar de som har en liten hodelykt i sekken.

 

Har du ikke utstyr? Vi har samarbeid med  Beitostølen Rental  som kan tilby utstyr tilpasset deg og dine behov.

 

Trenger du overnatting? Vær vennlig å sjekke tilgjengelighet og book dette via vår rombooking på www.bygdin.com, eller ta kontakt med oss på +47 613 41 400. Velkommen til Bygdin for en fantastisk opplevelse!

Foto: Andreas Kvist Dahl
Foto: Andreas K. Dahl