Rom med og uten bad, dobbeltrom, enkeltrom og familierom.
Vi har 22 nyoppussede dobbeltrom (2020) og 5 flotte historiske romslige dobbeltrom i den sørvestlige fløyen. Vi har "hytte"-rom i Stølenavdelingen vår som rimeligere alternativ, fleste av disse er twin-rom og supert å ha med hund på. Alle våre rom har vask på rommet.

Utsikten fra rommene er enten mot innsjøen Bygdin, eller så ser du mot fjellene som Bitihorn og Synshorn. Full oversikt finner du på våre bookingsider. 

 

Dobbeltrom med bad

Nyoppussede (fra 2020) kan settes opp med dobbeltseng eller separate senger. Med egne tørkestativ med vannbåren varme til tørking av turklær. To av rommene særs populære som brudesuite.

Book nå
Dobbeltrom historisk

Romslige historiske rom med dobbeltseng for dere som ønsker historisk sus over oppholdet hos oss. Utsikt mot vannet og Bitihorn. Toalett og dusj i korridor, vask på rommet.*

Book nå
Dobbeltrom Økonomi

I vår avdeling Stølen har vi flere enklere rom som et rimelig overnattingsalternativ, separate senger. Vask på rommet og dusj/toalett på gangen. Supert for dere med hund.*

Book nå
Enkeltrom

Vi har enkeltrom i historisk avdeling, med en seng. Toalett og dusj i korridor, vask på rommet.*
Utsikt mot innsjøen Bygdin eller fjellene. Våre dobbeltrom med bad kan også bookes som enerom, enkeltromstillegg.

Book nå
Familierom med bad

I vår historiske avdeling har vi 2 romslige rom med dobbeltseng og køyeseng/ekstraseng. Plass til 3 eller 4 personer, eller som familierom. Plass til babyseng. 

Book nå
Flersengsrom

For venner /familier har vi tre 4-sengsrom og to familiekøyerom, romslig og rimelig alternativ. Tilgang til felles tørkerom. Vask på rommet og dusj/toalett på gangen.*

Book nå

*Noen rom har felles WC/bad.

Hund som gjest

Hos oss er hunder velkomne.
Hunder kan ikke være i alle salonger, og ikke i spisesal.
Gi beskjed ved bestilling om dere har med hund, og fortell oss gjerne om det er en langhåret eller korthåret hund. Vi har noen hundesenger/bur til utlån. Vi har rom som har kort vei til ytterdør i vår rolige Stølen-avdeling (økonomirom). 
Vi beholder noen rom hundefrie til våre gjester med allergi m.m.